čtvrtek 27. ledna 2011

Poslední noc přináší kouzla

Nutně to musím zaznamenat, asi 3 hodiny před mým odjezdem z domu a 2 poté, co jsem šla spát jsem se vzbudila. Prostě najednou mnou projel blesk a mě to došlo - aha, takže teď se budu celej rok probouzet jinde?! Žádná má nejmilejší postel s nebesy, má zavšemluvící pohledová zeď, šperkové poličky či balkon se štěkajícím psem..? A pak, sešla jsem se dolů napít a úplnou náhodou zrovna přijel bráška se slečnou z divadla a já měla ještě naposled příležitost rozloučit se s nimi. A další nával slz. Pak si všimnu spousty nových krásných zpráv a čím dál víc se ve mě mísí ten smutek s tou nezlomnou krásou a vzniká úžasné dojetí. Zní to možná paradoxně, ale nikdy sem se necítila být tak milována jako teď, když odjíždím. Takže momentálně poprvé od chvíle kdy vím, že pojedu se snad ještě víc než na cestu těším na návrat!

2 komentáře:

  1. 2.pokus - technické problémy O:-)

    Asi kvůli tobě začnu číst. Po prvním odstavečku se nemůžu odtrhnout.

    Jsem ráda, že ses zrovna probudila (nebo se nechala probudit)
    ráda jsem tě viděla, akorád jsem si uvědomila, že už asi letos nestihnem zajit na brusle...ale rok uteče jako voda, takže...
    Co děláš 1.2.12 ?

    Doufám, že si ještě aspoň na chvilku usla.
    Tak hlavně ať se ti tam líbí.
    Už se těším na novinky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, Hani, ani nevíš, jak mě to těší!!! Tak teda doufám, že tě nezklamu..:)
    S těma bruslema sme to nějak prošvyhly, tak fajn, 1.2. píšu si do diáře.. teda, ten mi v lednu končí, tak za uši, budu se těšit :))

    OdpovědětVymazat